Blog

Tri projekta gde su korišćeni PPG premazi su imenovani među najboljim građevinama u 2016 od strane SSPC

Tri projekta završena sa korišćenjem proizvoda od PPG protective and marine coatings su bila prepoznata od strane ‚‚Society of Protective Coatings (SSPC)” na njihovoj godišnjoj ceremoniji dodela nagrada u Tampi, Floridi.

Obnova ‚‚Coney Island Cyclone roller coaster-a” u Luna Parku, u Brooklyn, New York, dobila je George Campbell nagradu, koja odaje priznanje za  kompleksan industrijski ili komercijalni  projekat. Upotrebljeno je 700 litara AMERCOAT® 370 epoksi prajmera i PSX® ONE akrilni-siloksan završni premaz za delove čeličnih konstrukcija.

Obnova  ‚‚Fontana Spillway Gates” (Hidroelektrane), dobila je E. Crone Knoy nagradu, namenjene za projekte koji demonstriraju izvrsnost u radu, izvršenju posla i proizvodima. Za ovaj projekat je korišćen sistem od tri premaza, AMERLOCK®  epoksi, Amerlock epoksi sa staklenim ljuskicama i PSX 700 polisiloxane premaz. Ovaj sistem premaza je zamenio sistem od 6 premaza, smanjuje emisiju isparljivih organskih sastojaka (VOCs) kao i uštedu u troškovima.

Obnova  ‚‚New York State Pavilion’s Tent of Tomorrow”, dobila je SSPC Coatings Industry Spirit nagradu za projekat koji demonstrira izvanrednu uslugu koji daje korist zajednici,odn. industriji. Upotrebljeno je preko 1,000 litara od svakog proizvoda, Amerlock 2 prajmer-a i Amercoat 450H visoko-sjajni završni premaz.

 

 

 

OSTAVI KOMENTAR

*