PROHEMA SRB” bavi se distribucijom boja, industrijskih premaza, razređivača i drugih proizvoda iz oblasti građevinske i hemijske industrije, kao i industrije boja i lakova. Nudimo širok spektar industrijskih premaza za brojne aplikacije, podloge i razne uslove životne sredine. Osećamo da uvek možemo ispuniti zahteve kupaca kroz naš asortiman proizvoda.

ZASTUPNIK I OVLAŠĆENI DISTRIBUTER

PROHEMA SRB je generalni zastupnik i distributer kompanija PPG Industries, Inc. iz SAD i CHIARA d.o.o. Brčko Distrikt BIH na teritoriji Republike Srbije.

Naša saradnja sa PPG Industries u oblasti boja i premaza zastupljena je kroz dva segmenta poslovanja a to su: PPG Automotive OEM Coatings i PPG Protective & Marine Coatings.

PPG Automotive OEM Coatings je vodeći dobavljač premaza, specijalnih proizvoda i usluga za automobilsku industriju. Proizvodi uključuju elektrocoat, primers, basecoat, clearcoats, lepila i zaptivne smese. Kao zastupnici PPG Automotive OEM Coatings pružamo tehničku podršku u primeni premaza za automobilsku industriju.

PPG Protective & Marine Coatings je vodeći dobavljač premaza otpornih na koroziju koji se koriste u marine (pomorskoj), infrastructure (infrastrukturnoj), petrochemical (petrohemijskoj) i power (energetskoj) industriji. Navedeni premazi štite imovine kupaca u nekim od svetskih najtežim uslovima i okruženjima. Kao distributeri  PPG Protective & Marine Coatings, Sigma i Amercoat brand-a, imamo pristup globalno priznatoj i dobro uspostavljenoj selekciji proizvoda visokih performansi za tešku industriju, koji zadovoljavaju specifične uslove i standarde.

U CHIARA d.o.o. Brčko Distrikt BIH imamo još jednog priznatog dobavljača za sve proizvode,od osnovne zaštite od korozije do razređivača, premaza (materijala) za obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije do završnih alkidnih  emajla, koji su namenjeni delimičnom i kompletnom repariranju karoserije automobila.

KVALITETNI PROIZVODI

Takođe posedujemo i miks mašinu u našem Magacinu što nam omogućava da se obezbedi brza isporuka završnih proizvoda u svim bojama.
Naše iskustvo tokom mnogo godina pokazuje da se možete osloniti na naše proizvode koji će brzo i precizno ispuniti vaše zahteve sa dobrim i  pouzdanim rezultatima, biti podržani od strane naše bliske saradnje sa vodećim svetskim proizvođačima gde je to potrebno.

Osim toga naši prodajni timovi su uvek na raspolaganju da Vam daju opšti savet, detaljne specifikacije premaza ili tehničku podršku na terenu.

slide1-img
kvalitetni1
kvalitetni2