RTB Bor – Modernizacija Fabrike Sumporne Kiseline

PPG Protective & Marine Coatings (AMERON/AMERCOAT) je bio jedini proizvođač boja naznačen i odobren za sve rezervoare, za sve cevi, čelične konstrukcije sa svojim premaznim rešenjima visokih performansi.

Za navedeni projekat utrošene su sledeće količine proizvoda:

  • AMERCOAT 385 – 14.000 LIT
  • PSX 700 – 11.000 LIT
  • DIMETCOTE 9 – 1.280 LIT
  • AMERCOAT 741 – 380 LIT

RASCO-TAMP d.o.o. – Proizvodnja opreme za komunalno održavanje

Svi RASCO-ovi posipači, su zaštićeni od korozije SurfaceArmour Premium tehnologijom površinske zaštite koju su razvili PPG Protective & Marine Coatings (SIGMA COATINGS) svetski lider za površinsku zaštitu. Ovaj izvanredni sastav pruža snažnu antikorozivnu, antiabrazivnu aktivnu i pasivnu zaštitu, čime garantuje ekstremno dugačak život proizvoda čak i u najtežim uslovima rada.

Standardni proizvodi koje isporučujemo našem klijentu za antikorozivnu zaštitu plugova i posipača soli su:

  • SIGMACOVER 350 OFF WHITE / SIGMADUR 550
  • SIGMADUR 520 / SIGMACOVER 456

ROMA Company d.o.o.

PROHEMA NITRO RAZREĐIVAČ je odavno prepoznatljiv brend na tržištu Srbije a i šire. Renomirani distributer boja, lakova, fasada,  lepkova i drugih proizvoda za završne radove u građevinarstvu. ROMA Company je samo jedna u nizu kompanija koja kupuje i distribuira naš proizvod. Ono što proizvod kompanije CHIARA d.o.o. Brčko Distrikt BiH (BRENDA PROHEMA) odvaja od drugih je izuzetan kvalitet, neškodljivost po ljudsko zdravlje i okolinu. Svi razređivači služe ujedno i za čišćenje alata i za razređivanje boja.

Gras Sarajevo

Za natpise reklama na autobusima i tramvajima korišten je PROHEMA EPOKSI-POLIURETANSKI sistem antikorozivne zaštite.

Železnice RS

Za reparaciju putničkih i teretnih vagona, kao i lokomotiva, korišćen je PROHEMA ALKIDNI i PROHEMA EPOKSI-POLIURETANSKI sistem antikorozivne zaštite.

Šećerana Brčko

Za zaštitu čelične konstrukcije novih postrojenja šećerane, korišten je PROHEMA EPOKSI antikorozivni sistem.