FORGOT YOUR DETAILS?

Chiara

Proizvodnja boja, lakova i hladne plastike

Istorijat

Od 2010. godine CHIARA d.o.o Brčko gotovo u celosti preuzima proizvodni program firme Prohema d.o.o. Brčko osnovane 1998. godine, sa kojom je i prethodnih godina imala veoma uspešnu poslovno tehničku saradnju. CHIARA d.o.o. je usvojila i zadržala brend Prohema i osposobila se za proizvodnju i plasman proizvoda na teritoriju BiH i regiona.

Firma Chiara se nalazi u industrijskoj zoni Brčko na površini od 2500 m² u sklopu kojih su:
  • Poslovni objekat - proizvodno skladišna hala veličine 1000 m² + spratnost
  • Skladišni prostor površine 500 m², izgrađen 2010. godine

Proizvodni program

Chiara se bavi proizvodnjom premaza za drvnu i metalsku industriju, autorefiniša, razređivača, kao i boja za puteve i beton. Poslovna filozofija kompanije CHIARA polazi od kupaca i njihovih zahteva za vrhunskim kvalitetom proizvoda i usluga. Zbog toga je sama prodaja proizvoda samo mali deo niza aktivnosti koje CHIARA naziva brigom o kupcu. Prodaja proizvoda prati kompletnu info i logističku podršku, a to podrazumeva: transport robe do kupca, prezentacija proizvoda, tehnički servis, prospektni materijali kao i tehničku podršku.

Saradnja

Prohema SRB je dugogodišnji distributer proizvodnog programa kompanije Chiara sa prodajom od preko 1500 tona na godišnjem nivou. Razređivači, boje za puteve i hladna plastika za horizontalnu signalizaciju čine najveći udeo u prodaji proizvoda kompanije Chiara.

TOP