FORGOT YOUR DETAILS?

Imel

Projektovanje, izrada i montaža opreme za farbanje

Istorijat

Kompanija Imel je osnovana 1964. godine u Italiji sa ciljem da proizvodi sisteme za farbanje. Do danas je proizvedeno više od 1500 sistema u preko 70 zemalja širom sveta čime je dostignut status jednog od svetskih lidera u oblasti.

Do pomenutog statusa kompanija je došla postepeno i od samog početka IMEL je pridavao veliki značaj kontinuitetu. Čak i u prvim danima, kada je IMEL bio mala radionica, vrednosti kompanije su imale istu korporativnu filozofiju - etički pristup u odnosu sa partnerima, duh inicijative i odlučnosti u obezbeđivanju kvalitetnih rešenja, kao i stalno ulaganje u istraživanje i razvoj.

Usluge i proizvodnja

Imel projektuje, proizvodi i montira opremu za praškasto i mokro farbanje kao i kataforezu. Jedna od glavnih karakteristika IMEL-a je sposobnost da svoje proizvode prilagodi najrazličitijim oblastima primene. Izrazita sklonost italijanske fabrike za inovacije omogućila je da se specijalizuje za premazivanje i projektovanje sistema premazivanja u četiri oblasti:

  • Automobilska industrija
  • Poljoprivreda, građevinarstvo i rudarstvo
  • Industrija
  • Bela tehnika

U svakoj od navedenih oblasti IMEL je u mogućnosti da pruži besprekornu uslugu svojim klijentima po principu “ključ u ruke”, počevši od projektovanja do postprodajnih usluga.

Saradnja

Od 2020. godine Prohema SRB je generalni zastupnik i distributer kompanije Imel na teritoriji Srbije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Severne Makedonije i nudi kompletna rešenja (linije/opremu) za mokro i praškasto farbanje i kataforezu.

TOP